Fizzy Slim

Çfarë është Fizzy Slim?

Fizzy Slim është një produkt i ri inovativ i përbërë nga përbërës natyralë, përbërja e të cilave ndihmon në humbjen e yndyrës së panevojshme të depozituar në trupin tonë. Produkti i teknologjisë mjekësore në të njëjtën kohë kontribuon në kontrollin e peshës trupore, pasi ajo gjithashtu vepron si një trajtim për parandalimin e obezitetit. Fizzy Slim është prodhuar me teknologji inovative të dizajnuara pas të paktën dhjetë viteve të hulumtimeve shkencore dhe klinike. Fizzy Slim është një program intensiv që ndihmon:

  • humbja e peshës së panevojshme*
  • për të përmirësuar siluetin*
  • duke rritur metabolizmin*
  • reduktimin e mbajtjes*
  • detoksifikimi i trupit*
  • forcimin e sistemit imunitar*
Fizzy Slim lidh deri në 28% të yndyrës dietike në stomak, thithjen e molekulave yndyrore dhe formimin e komplekseve fibër-yndyrë. Siguron lidhjen optimale të yndyrës gjatë fazës së parë, ndërsa në fazën e dytë lirimi i vitaminave të tretshme në yndyrë është bërë për të siguruar absorbimin optimal të vitaminave.

përbërësit

Produkti përbëhet nga pesë përbërës të përsosur natyralë, kombinimi i të cilave e bën Fizzy Slim produktin e hollimit të no1.

GarciniaGummi-Gutta

Është një thesar që vjen nga pyjet tropikale dhe është një shtojcë popullore hollim. Ajo përmban pektin që zvogëlon ndjenjën e urisë duke përshpejtuar metabolizmin, duke ndihmuar në humbjen e peshës.

Goji Moura

Ato përmbajnë vitamina dhe minerale të vlefshme që forcojnë sistemin imunitar. Ato ndihmojnë në reduktimin e shfaqjes së nodulave të celulitit që mund të ndodhin gjatë humbjes së peshës.

xhenxhefil

Ai siguron trupin me aminoacide që normalisht nuk sintetizohen nga trupi. Ajo përmirëson sistemin imunitar dhe përshpejton metabolizmin.

Vitamina C

Vitamina C forcon procesin e djegies së yndyrës, konvertimin e glukozës në energji dhe ruajtjen e freskisë dhe elasticitetit të lëkurës.

Kompleksi i Vitamina B

Kompleksi Vitamina B stimulon prodhimin e hormoneve që ndihmojnë në reduktimin e peshës dhe është esenciale për tretjen e duhur të proteinave.

Fizzy Slim përmban përbërës aktiv natyral që janë provuar klinikisht, të sigurt dhe të toleruar mirë. Për t'u përgatitur për hollimin, përdorni Fizzy Slim për të ndihmuar trupin tuaj të pastrojë toksinat, të mbështesë metabolizmin dhe tretjen tuaj dhe të rivendosë ekuilibrin në zorrën tuaj.*

Trupi i plotë në 3 hapa

Në një gotë me ujë, shpërndajë tabletën e nxehtë.Përdorimi i sugjeruar i produktit pas ngrënies.Për rezultate të menjëhershme dhe optimale rekomandohet përdorimi intensiv i produktit në baza ditore.Fizzy Slim është një formulë e patentuar e termogenezës. Përbërja e përbërësve të saj ndihmon në mënyrë efektive për të zvogëluar oreksin, për të djegur yndyrën e trupit, për të rritur humbjen e kalorive, për të zvogëluar mbajtjen, për prodhimin e energjisë dhe për të kontribuar më tej në mbajtjen e niveleve të ulëta të kolesterolit. Kjo është një formulë ideale për njerëzit që ushtrojnë.*

Fizzy Slim
Ai tani mori Fizzy Slim

nga 9000 ALL

Vetëm një 4500 ALL